PROTEST: Tudor Chirilă, dezamăgit că românii nu ies în stradă împotriva abuzurilor din Justiție

<span class='prepend'>PROTEST:</span> Tudor Chirilă, dezamăgit că românii nu ies în stradă împotriva abuzurilor din Justiție

Tudor Chirilă este unul dintre puținii artiști care aleg să nu stea pe tușă, în timp ce anumiți politicieni comit tot felul de abuzuri. Indiferent de vremea de afară, Chirilă a ieșit cu fiecare ocazie să protesteze în Piața Victoriei. Și, în mod constant, și-a îndemnat fanii să-i urmeze exemplul.

S-a întâmplat și aseară, când artistul și juratul de la Vocea României s-a dus să protesteze în Piața Victoriei împotriva modificărilor din domeniul Justiției.

De acolo, el a făcut un live pe Facebook, iar în filmare s-a declarat dezamăgit de faptul că piața era goală și că românii nu mai ies să-și manifeste nemulțumirea față de felul în care e condusă țara.

„Cred că oamenii s-au resemnat pentru că au pierdut șirul acestui serial foarte prost care se întâmplă de aproape 2 ani. Întotdeauna mi-am pus întrebarea de ce, de la cei 600.000 de oameni care au ieșit în stradă împotriva Ordonanței 13, au ieșit din ce în ce mai puțini”, a spus Tudor Chirilă.

Piata Victoriei

Publicată de Tudor Chirilă pe Joi, 21 februarie 2019

Un lucru e sigur, Chirilă va continua să protesteze împotriva lucrurilor care i se par nedrepte, chiar dacă o va face de unul singur.

daDin ultimele 24 de ore
Inchide